Inrichting babykamer jongen

Inrichting babykamer jongen

Voor sommige mensen is het een van de leukste dingen om te doen als er een baby op komst is, het inrichten van de babykamer. Als je nog niet weet wat het gaat worden is het iets moeilijker dan wanneer je het wel weet. Maar soms kan het ook nog best lastig zijn als je wel weet of je kindje een jongetje of een meisje gaat worden. Als je een babykamer voor een jongetje gaat inrichten denk je vast meteen aan blauw, blauw en nog eens blauw. Dat kan natuurlijk super leuk zijn, maar het is ook wel leuk om er een beetje variatie in aan te brengen.

Het is bijvoorbeeld leuk om naast blauw nog een hoofdkleur te kiezen, bijvoorbeeld rood of groen. Je gebruikt dan ook nog een basiskleur, bijvoorbeeld wit of grijs. Met deze kleuren kun je dan aan de slag. Lekker verven en mooie spulletjes inkopen. We komen dan meteen ook bij de meubels.

Als de kleuren en de accessoires van de babykamer al vrij druk zijn, is het handig om te kiezen voor witte meubels. Als je een iets stoerdere babykamer wilt, is het leuk om voor houten meubels te gaan die niet geverfd zijn. Let er dan wel op dat vooral het bedje goed afgewerkt is zodat de baby zich geen pijn kan doen aan bijvoorbeeld splintertjes.

jongen jongen2 jongen3 jongen4 jongen5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider