Foto decoratie

Foto decoratie

Met foto’s en mooie lijstjes kun je je huis heel erg persoonlijk maken. Het is bijna vreemd als je geen foto’s in je huis hebt omdat er dan echt een persoonlijk tintje mist. Je kunt echt heel erg veel leuke dingen doen met foto’s. Het is nu bijvoorbeeld erg populair om een soort collage te maken van zwart wit foto’s. Zwart wit foto’s vind ik eigenlijk ook altijd mooi in veel soorten¬†inrichtingen omdat het niet zo heel erg opvalt maar wel mooi staat.

Zwart wit foto’s kunnen heel erg modern zijn, maar als ze een beetje een aparte kleur hebben of als je ze in een speciale lijst doet kunnen ze ook een vintage uitstraling hebben. Op de eerste afbeelding zie je bijvoorbeeld mooie witte plankjes tegen een gekleurde wand. Dat is de perfecte opstelling voor zwart witte foto’s. Op deze manier komen ze extra mooi uit en door de gekleurde wand is het ook nog vrolijk.

Je kunt bijvoorbeeld ook allemaal verschillende foto’s op canvas laten afdrukken en hier een collage van maken. Een voorbeeld daarvan zie je op de tweede afbeelding. Als je echt iets bijzonders wilt doen, maak je een schildering op de muur en hang je daar foto’s bij. Een voorbeeld daarvan is een boom of een huisje.

foto foto2 foto3 foto4 foto5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider