Glamour slaapkamer

Glamour slaapkamer

Als je wel houdt van een beetje glamour in je huis is de handigste plek je slaapkamer. Zo kan alleen jij ervan genieten. Glamoureuze slaapkamers komen in veel verschillende varianten dus het zou prima moeten aansluiten op jouw persoonlijkheid. Al is het gericht naar een fantasiewereld of een glamourwereld, het kan allebei.

Wees opvallend met je design en de kleuren van de kamer. Wees niet bang om te ver te gaan. De glamour kamer moet er een beetje uitzien als een boudoir en een beetje over de top. Wees er van bewust dat het beddengoed bij het ’thema’ moet passen en blijf daar dan ook bij. Een glamour kamer verliest snel de glamour als het een rotzooi is, probeer het dus goed opgeruimd te houden. Denk natuurlijk ook goed na over de uitstraling van de kamer. Daarmee bedoelen we dus het bed, de kastjes, de vloerkleden en ga zo nog maar even door. Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken is de verlichting. Een glamour kamer moet natuurlijk ook glamour verlichting hebben.

Wat het belangrijkst is met het inrichting van je glamour kamer is dat je het doet op de manier die jij wilt. Gebruik alles wat jij mooi vindt en dan heb je je glamour kamer snel ontworpen.

gl gl1 gl2 gl3 gl4 gl5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider