Hammam badkamer

Hammam badkamer

Naast de slaapkamer is ook de badkamer een lek in huis waar je je heerlijk moet kunnen ontspannen. En waar ontspan je meer da in je eigen hammam? Ook jouw badkamer kan worden omgetoverd tot een heerlijke, Marokkaanse hammam.

Door het toevoegen van Oosterse accessoires krijgt de badkamer meteen al een echte hammam sfeer. Denk bij Oosterse accessoires aan zilveren schalen, heerlijke zeep die naar rozemarijn en eucalyptus ruikt, mooie kannen en accessoires met gekleurde mozaïek tegeltjes. Ook op de muur en op de vloer is mozaïek heel erg populair voor een badkamer met een hammam stijl. Ook zijn de zijkant van het bad en de binnenkant van de douchecabine populaire plekken voor mozaïek. Verder is een lamp met allemaal kleine gaatjes die zo als het ware een sterrenhemel op de muur projecteert onmisbaar.

Qua kleuren zijn natuurtinten en blauwe tinten altijd goed. Natuurtinten vooral voor op de muur, voor de handdoeken, planken en kleine meubels en kastdeurtjes. De blauwe kleur is vooral erg populair als kleur voor de mozaïek.

Zie jij een badkamer in hammam stijl helemaal zitten maar heb je nog wat inspiratie nodig? bekijk dan hieronder de afbeeldingen van verschillende hammam badkamers. Zit jouw droom badkamer er tussen?

Hammam badkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider