Natuurlijke decoratie

Natuurlijke decoratie

Decoratie voor de herfst is natuurlijk erg leuk. Je huis helemaal oranje en bruin decoreren om de echte herfstsfeer te krijgen in huis. Wat nog leuker is dan dat is natuurlijke decoratie. Dus niet van die plastic dingetjes, maar artikelen rechtstreeks uit de natuur. Plus, het is vaak ook goedkoper en het is sneller gedaan.

Als je een openhaard hebt of niet, je kan je kamer warmte geven door takken met mooie kleurrijke bladeren te plaatsen in een vaas. Zet deze vaas ergens op een tafel in de woonkamer en je hebt in een keer een mooie herfst decoratie. Een stam van dunne boompjes kunnen ook mooi dienen als decoratie. Zorg dat de onderkant recht is en plaats het ergens op een plank, wat nootjes en blaadjes omheen en klaar is kees. Als je ergens aan gedroogde maïskolven kan komen zou ik ze zeker gebruiken voor decoratie. Hang ze aan een touwtje en hang ze ergens aan de muur. Misschien aan de voordeur. Omdat dit artikel niet echt rechtstreeks uit de natuur komt is het een beetje vals spelen, maar een mooi schilderij met prachtige herfstkleuren ziet er ook prachtig uit.

Om een beetje een idee te krijgen van deze voorbeelden hebben we hieronder een aantal foto’s. Ga zelf eens op pad, de natuur in, en verzamel dingetjes voor je eigen decoratie.

Natuurlijke decoratie

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider