Jongens slaapkamer

Op internet is heel veel inspiratie te vinden voor meidenkamer, maar over slaapkamers voor jongens is opvallend minder geschreven. Wij zullen in dit artikel daarom de aandacht besteden aan leuke ideeën en thema’s voor de jongens slaapkamer. Bekijk hieronder verschillende ideeën voor thema’s en leuke DIY om de kamer nog specialer te maken.

Sport thema
Veel jongens, jong of oud, zijn helemaal gek op sport. Veel hebben wel een sport waar ze helemaal weg van zijn, zoals bijvoorbeeld voetbal of honkbal. het is leuk om deze lievelingssport terug te laten komen in de slaapkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een jongens kamer met groene vloerbedekking of laminaat en een leuk behang met voetbal print op de muur. Helemaal leuk is om een klein doeltje in de kamer te zetten. Je kan ook oude skateboards als (boeken)plankjes aan de muur hangen.

Auto thema
Net als van sport, zijn bijna alle jongens fan van auto’s. We kennen allemaal een autokleed voor op de vloer, maar hoe leuk is het om een autobaan op de muur te maken? Een autobaan op de muur kun je gemakkelijk zelf maken door middel van magneet verf. Ben je heel creatief? Maak dan een bed in de vorm van een auto, dat vinden alle jongen gaaf!

Game / film thema
Gebruik een game zoals bijvoorbeeld Mario Bros of eenpersonage uit een film als thema in de slaapkamer. Je kan bijvoorbeeld het hoofdpersoon uit de game of film groot op de muur schilderen of in decoraties zoals een dekbedovertrek en posters terug laten komen.

auto

game

sport

kamer

Bron: Pinterest

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider