Metalen woonaccessoires

Metalen woonaccessoires

Metaal is een materiaal dat ineens heel populair is geworden. In bijna elke winkel liggen nu wel metalen woonaccessoires en metalen decoraties. Deze trend is overgewaaid uit de industriële interieurstijl. In deze stijl is het gebruik van metaal al een lange tijd erg populair, maar nu nemen ook de andere interieurstijlen dit materiaal over. Behalve metalen woonaccessoires zijn ook gouden en koperen woonaccessoires een echte trend dit najaar. Zorg er dus als interieur lover voor dat dit materiaal niet ontbreekt in jouw huis!

Metalen woonaccessoires staan het allerbest in een industrieel interieur, maar dat betekent niet dat accessoires van dit materiaal niet mooi staan in andere interieurstijlen. In een modern of Scandinavisch interieur kan dit materiaal ook heel goed iets toevoegen. Het meest voorkomende zijn metalen draagmanden en opbergmanden als woonaccessoires, maar ook in kandelaars en lampen kan dit materiaal verwerkt worden.

Hieronder hebben wij alvast een paar metalen woonaccessoires voor jullie op een rijtje gezet. Welke vind jij het leukst, en heb je al een metalen woonaccessoire in jouw woon- of slaapkamer staan?

 

metaal

Blavi Wandkapstok paperclips chroom, €24,95

metaal1

Bloomingville kandelaar zwart mat, €52. Nu €36 via de webshop van VT Wonen

 

metaal2

VT Wonen muurornament metaal cijfer 9, €3,95

 

metaal3

 

House Doctor Asymmetric lampenkap metaal, €64,95

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider