Slaapkamer decoratie tips

Slaapkamer decoratie tips

Het is eigenlijk super leuk om een slaapkamer te decoreren. Je kunt er namelijk veel meer kanten mee op dat je zou denken. De slaapkamer is meestal het laatste wat je ziet voordat je gaat slapen en je staat er ook weer mee op. Genoeg reden dus om het er perfect uit te laten zien. Licht is erg belangrijk, in welke kamer dan ook. Maar het is wel gezellig om een fijn lampje in je kamer te hebben. Daarom is sfeerverlichting heel erg leuk. Op de eerste afbeelding hier onder zie je dat je erg goed gebruikĀ  kunt maken van een lampjessnoer. Je hoeft dat snoer dan niet saai aan spijkertjes te hangen, maar gewoon aan een stuk hout. Het zier er dan zelfs mooi uit als de lampjes niet aan zijn.

Een mooie sprei of deken over je bed kan ook wonderen doen. Als je je bed uit komt, is het wel mooi om het even mooi op te maken voor de rest van de dag. Daarom zijn kussens en een mooie deken erg belangrijk. Accessoires die handig en decoratief zijn, zijn natuurlijk extra leuk. Daarom kun je in je slaapkamer prima een mooi houten schoenen rek zetten. Op deze manier laat je je mooiste schoenen zien en ze zijn toch een beetje opgeruimd.

Als je een kastje of houten plankjes aan de muur hebt, is het mooi om daar boeken of tijdschriften op te leggen. Sommige boeken hoef je helemaal niet te lezen, maar het ziet er wel gezellig uit. Een mooi vintage wekker of een vintage bedlampje is ook altijd leuk. Oude spulletjes geven altijd net even iets meer karakter aan een kamer dan alleen maar nieuwe dingen.

sexy slaapkamer verlichting

klamboe-slaapkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider