Houten woonaccessoires

De muren zijn geverfd, de vloer is gelegd en de keuken is geplaatst. Nadat deze basis is gelegd kom je in de volgende, misschien wel leukste, fase van een nieuw huis namelijk de inrichting en de decoratie. Bij verschillende soorten stijlen passen verschillende soorten decoraties en woonaccessoires. Op dit moment is landelijke country stijl erg populair, in deze stijl wordt veel gebruik gemaakt van grijze en beige kleuren. Een woon- of slaapkamer in een landelijke stijl maak je helemaal af met accessoires. Vooral houten woonaccessoires doen het erg goed in dit interieur.

Bloomingville is een populair Deens merk die in haar producten veel gebruik maakt van hout en houten details. De woonaccessoires van Bloomingville zijn nostalgisch met een Scandinavische twist. Fleur je landelijke interieur op met houten krukjes, vazen in de vorm van boomstammen en houten schalen. Houten accessoires geven je interieur een rustieke en authentieke sfeer. In een interieur met pastelkleuren passen ook heel goed houten woonaccessoires.

Hieronder staan wat afbeeldingen van een landelijk interieur met houten woonaccessoires ter inspiratie. Onder de inspiratieafbeeldingen staan een paar houten woonaccessoires van Bloomingville. Je koopt de Bloomingville in filialen van de Bijenkorf.

 

hout

hou

houttt

houtt

0 houten

Bron: Pinterest

 

1

 

Bloomingville, votives in natural wood

2

 

Bloomingville, house in wood

3

 

Bloomingville, table in elm wood

4

Bloomingville, wooden stool

5

 

Bloomingville, acacia bowl

6

Bloomingville, handmade wooden bowl

 

7

Bloomingville, wooden candlesticks

8

Bloomingville, wooden lamp

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider