Franse stijl interieur

Franse stijl interieur

Het is intrigerend. Het is romantisch. Bij een Parijse stijl lijkt het altijd alsof het een mysterie heeft dat we nooit zullen vinden. Tenzij, je Frans bent natuurlijk. Gelukkig kunnen we een deel van de mysterieuze inrichting toevoegen aan ons eigen interieur. Boerderij details, grandioze accenten, luxe stoffen en wonderlijke vrouwelijke kleuren zijn favoriet van de Franse stijl. Dus, laten we een kijkje nemen naar een aantal real life voorbeelden van mooie, sexy Parijse kamers.

themed-bedroomEen klassieke zwart witte kamer die je veel tegenkomt in deze stijl. Je kan hierbij ook een mooie kroonluchter toevoegen en kijk eens naar die mooie gouden accenten.

fashion-living-room-feminineAls je niet kan beslissen welke stijl je nou echt het leukst vind van de Fransen gooi je gewoon alles bij elkaar. De bank, zwart en wit en natuurlijk de muur decoratie. En vergeet natuurlijk de gouden accenten niet.

feminine-livingMisschien is beste Franse look wel als het lijkt alsof het al wat langer in gebruik is. Het straalt hierdoor erg veel persoonlijkheid uit.

narrow-livingJe kan er natuurlijk ook voor kiezen om je kantoor om te te toveren in een typisch Frans kantoor. Doet dit je niet denken aan de chique boetiekjes in hartje Parijs?

persian-kitchenVeel mensen denken aan de boerderij huizen als ze denken aan echt iets Frans. Het is een leuk idee om je keuken om te toveren in een echte Franse keuken. Met de hout accenten en gele muren.

 

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider