Schoenen opberg ideeën

Schoenen opberg ideeën

Als jij iemand bent met veel schoenen, komt het fenomeen van ronddwalende schoenen je vast niet onbekend voor. Een linker pump in de gang, een rechter sneaker onder de bank en nog een paar laarsjes die ergens rondzwerven in de slaapkamer omdat er geen plaats meer is in de gang voor al jouw schoenen.

In dit artikel staan een paar leuke schoenen opberg ideeën onder elkaar zodat je nooit meer het hele huis door hoeft opzoek naar een compleet paar.

In manden
Koop een open kast en zet hier grote manden in. In deze manden kun je handig je schoenen opbergen zodat je bij binnenkomst niet meer struikelt over alle losse paren. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld een mand te gebruiken voor pumps, de andere voor laarzen en weer een andere voor sneakers.

opberg

 

Rekken en planken
Als je een kledingrek hebt in de slaapkamer (of een walk in closet) is het leuk om de pumps naast het kledingrek op te hangen aan handdoek rekken die je normaal in de badkamer plaatst. Hang de hak van de schoen over het rekje heen en de schoen blijft gewoon hangen. Zet de schoenen zonder hak op een plank. Zo kan je altijd van je schoenencollectie genieten!

opberg1

 

Kratten
Voor de DIY liefhebbers onder ons: gebruik kratjes om je schoenen in op te bergen. Je kunt ze zoals de foto op de grond zetten, maar je kunt ze ook in leuke kleurtjes verven en kriskras op de muur hangen.

opberg2

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider