Moderne nachtkastjes

Moderne nachtkastjes

Nachtkastjes hebben een specifieke functie. Maar zelfs dan zijn ze niet onvervangbaar. Het enige wat ze doen is wat opslagruimte bieden voor een boek, tijdschrift, voor de wekker of de telefoon en een ruimte om het bedlampje neer te zetten. Als je een creatieve geest hebt kan je veel verschillende manieren bedenken om het traditionele nachtkastje te vervangen met iets origineels en ongewoon. Hier zijn vier inspirerende ideeën.

unusual-bedside-table

Een ladder kan erg handig zijn als je een open geest hebt. Als je het een tijdje aankijkt zul je zien dat het alles heeft wat je nodig hebt van een nachtkastje. Het heeft meer niveaus en verschaft dus meer opslagruimte. Laat het leunen tegen de muur en plaats uw lamp op het niveau dat jij wilt. De rest van de ruimte kan worden gebruikt voor de wekker, boeken of iets anders dat je graag dicht bij je wilt hebben wanneer je gaat slapen.

unusual-bedside-table2

Op een gegeven moment, heeft iedereen wel stoelen die ze niet meer gebruiken. In plaats van ze gewoon weggooien kan je deze stoelen ook gewoon hergebruiken. Een stoel kan prima dienen als nachtkastje. Door het vlakke en grote oppervlak.

unusual-bedside-table3

Een emmer is iets wat je niet vaak zal tegenkomen en daarom zo uniek en leuk is. Je kan er boeken en tijdschriften in plaatsen, maar je moet waarschijnlijk wel een tijdje zoeken naar de wekker.

unusual-bedside-table5

Een drum of trommel is ook een erg leuk idee. Je kan het ook met andere instrumenten proberen maar ik weet niet of dat zou lukken. Het voegt gewoon wat leven toe aan een saaie ruimte.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider