Trap decoratie

Trap decoratie

Soms worden de meest opvallende onderdelen van je huis vergeten door alle andere decoratie avonturen, zoals het schilderen van de muren en de beslissing over de gordijnen. Neem de trap leuning bijvoorbeeld; je ziet en gebruik ze elke dag, maar zelden worden ze versiert of krijgen ze het juiste onderhoud. Maar maak je geen zorgen, vandaag we hebben drie prachtige, gemakkelijke opties voor je om te proberen. Kijk hoe je gemakkelijk je trap kan omtoveren naar iets leuks.

Light_curtains_to_stair_railTwinkle verlichting is niet alleen voor het vieren van de feestdagen! Ze zijn perfect voor het hele jaar door. Ze voegen wat meisjesachtige charme toe, extra persoonlijkheid en fungeren als een mooie nachtlampje voor die late nachten in de woonkamer. Uiteraard zijn twinkle lichtjes ideaal voor het versieren van de trap, maar gebruik niet dezelfde kleur. Probeer verschillende kleuren, maar niet teveel dat je het originele licht niet meer ziet. Vergeet niet, het toevoegen van wat glans aan elke ruimte van het huis geeft meer textuur en pit!

decorate-stairsWat natuurlijk best wel vanzelfsprekend is is het verven van de trap of alleen de balustrades. Je kan ervoor kiezen om lichte kleuren te gebruiken, donkere of een leuk ombre effect. Alles kan en alles mag!

stairs christmas-stairs autumn-stairsEn als laatste kan je de trap ook versiering tijdens een speciale gelegenheid. Bijvoorbeeld als er een feestje is, met kerst of tijdens de herfst. De trap is een erg makkelijke manier om te versieren, dus hou je niet in.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider