Hout op muur

Hout op muur

Verf op de muur, behang op me muur, poster op de muur, plakstickers op de muur… Je kan echt van alles aan en op de muur hangen. Welk kleur je de muur verf of welk behangetje je erop doet moet je afstemmen op de interieurstijl van de kamer. Voor een landelijke interieur kun je kiezen voor een zandkleur of een bruine tint op de muur, maar heb je ook gedacht aan hout op de muur? Hout is een materiaal dat enorm populair is in de landelijke stijl en die je in veel meubels en decoraties terug ziet. Waarom zou je dit materiaal niet ook op de muur gebruiken?

Als je graag hout op de muur wilt is het een mogelijkheid om het zelf te doen. Wanneer je niet zo heel handig bent is dit misschien niet zo’n goed idee en kun je beter een bedrijf inhuren die dit klusje voor jou doet. Dit is echter wel vrij prijzig. Bovendien kun je het hout niet een-twee-drie weghalen of er overheen schilderen zoals met verf en behang, denk dus goed na of je hout op de muur over een paar jaar nog steeds mooi vindt.

Wat een goedkopere optie is, is om hout behang te kopen. In veel winkels en online is behang met een houtmotief te koop.

hout

hout1

hout2

hout3

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider