Moderne slaapkamer ideeen

Moderne slaapkamer ideeen

Modern is een breed begrip, iedereen vindt iets anders modern. Als je een slaapkamer modern wilt inrichten, heb je dus eigenlijk heel erg veel keuze. Hier onder staan een paar afbeeldingen met een modern slaapkamer interieur. Ook dit zijn verschillende stijlen. Op de eerste foto hier onder zie je een combinatie van nieuwe materialen zoals ijzer en plastic met hout en kleurtjes. Deze combinatie is op dit moment erg populair en je ziet het overal. Je ziet nog wel de klassieke combinatie van zwart en wit terug komen. Felle pastelkleuren passen ook goed bij een modern interieur.

Op de tweede afbeelding zie je weer een hele andere soort moderne inrichting. Hier is weer gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, maar ook van vintage spullen. Als je de kamer basic inricht en veel wit gebruikt staan deze vintage items heel erg modern. Op de rest van de foto’s zie je vooral een zwart met witte inrichting. De meeste mensen vinden dit modern. Het is wel leuk om bij deze moderne stijl gebruik te maken van veel printjes. Deze printjes kunnen ook zwart wilt zijn, maar het kan soms juist leuk zijn om voor kleuren te kiezen.

Je kunt een moderne inrichting eigenlijk al erg makkelijk creëren. Zo kun je gebruik maken van meerdere schilderijen in een leuke volgorde of een opvallend gestreept kleed met stipjes kussens. Er zijn nog veel meer moderne stijlen, er is eigenlijk niet iets wat altijd modern is. Kies gewoon voor je eigen stijl, dan voel je je altijd thuis in je huis.

Moderne slaapkamer ideeen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider