Gezellige lampen

Gezellige lampen

Gezellig licht in huis is heel erg belangrijk. Vooral nu de donkere maanden weer zijn aangebroken, is het fijn om mooie lampen in huis te hebben. Originele lampen zijn natuurlijk het leukste, maar dan wel in combinatie met basic meubels. Een originele lamp kun je eigenlijk makkelijk zelf maken, bijvoorbeeld met jam potjes of drank flessen. Er staan allemaal verschillende handleidingen op internet waar alle stapjes opstaan zodat je jouw perfecte lamp kunt maken.

Niet alleen jam potjes en drank flessen zijn leuk, je kunt ook gaan voor bijzondere papiersoorten of hout. Als je geen zin hebt om zelf je accessoires in elkaar te knutstelen, dan kun je genoeg mooie lampen vinden in woonwinkels. Je zou bijvoorbeeld naar een vintage winkel kunnen gaan of een brocante markt. Je vindt dan de grappigste exemplaren. De lampen die heel lang geleden in de mode waren zijn nu weer helemaal hip. Wie weet wat je nog allemaal kunt vinden in andermans ‘rotzooi’.

Een lampsoort dat nu ook veel gebruikt wordt is het ‘kale peertje’. Je ziet een voorbeeld daarvan op de eerste afbeelding hier onder. Je kunt op allemaal verschillende manieren de peertjes ophangen zonder dat er een lampenkap omheen zit. Je kunt er meerdere horizontaal hangen, of juist verticaal aan een smalle muur. Als je een van de populairste trends zoekt, ga dan voor een lamp van hout. Je kunt allemaal stokjes aan elkaar plakken en er een peertje in zetten.Er zijn dus genoeg opties voor gezellige verlichting. Bedenk wat je wilt en knutsel of koop er lekker op los.

lamp lamp2 lamp3 lamp4 lamp5 lamp6 lamp7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider