Opberg manden

Opberg manden

Veel mensen vinden een opgeruimd huis fijn, maar vinden het opruimen helemaal niks. Met dit opberg en organiseer idee vind je opruimen zeker weten ineens wel leuk.

De manier van spullen opbergen door middel van metalen manden komt vanuit de industriële woonstijl en is nu ook in heel veel andere woonstijlen te zien. Het ziet er leuk uit om dingen op deze manier op te bergen, maar het is ook nog een handig. Doordat de metalen manden open zijn kun je precies zien wat in welke mand zit en raak je minder snel dingen kwijt.

In de woonkamer kan je heel goed een metalen mand gebruiken om dekens en kussens op te bergen. Zo voegen de dekens en kussens ook iet toe aan jouw interieur als ze niet op de bank liggen. In de studeerkamer zijn opbergmanden vooral erg handig. Maak manden voor bijvoorbeeld post, rekenen, belangrijke aantekenen en dergelijke.

Maar ook in de badkamer is dit opbergidee te gebruiken. Berg handdoeken, washanden, zeepjes en dergelijk op in de metalen manden. Je kunt de handdoeken opvouwen of oprollen, de keuze is hierbij aan jou. In de keuken kun je de manden gebruiken om vers groente en fruit in te bewaren als een alternatief voor een fruitschaal.

Opberg manden

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider