Landelijke kleuren woonkamer

Landelijke kleuren woonkamer

De woonkamer is na de slaapkamer waarschijnlijk de ruimte waar je het grootste deel van de tijd doorbrengt. het is dan ook niet zo raar dat we deze ruimte vaak net iets meer aandacht geven dan de andere kamers tijdens het inrichten van het huis. Je bent vaak in de woonkamer te vinden, en deze kamer is de plek waar je vrienden ontvangt, dus je wilt natuurlijk wel dat hij er goed uit ziet.

Op dit moment is een natuurlijke of landelijke woonkamer erg populair. Deze interieurstijlen gaan uit van een basis van natuurtinten en meubels en woonaccessoires waarin je natuurlijke materialen terug ziet. Je kunt ervoor kiezen om de hele kamer een landelijke stijl te geven, en dus ook tijdens het uitkiezen van meubels en decoraties rekening houdt met deze interieurstijl. Wat je ook kunt doen is alleen de basis van de natuurlijke en landelijke woonstijl gebruiken, namelijk de kleuren.

Het kleurenpalet voor de natuurlijke en landelijke woonstijl is vrij breed, in de natuur komen immers veel kleuren voor. Toch zie je als basiskleuren vooral beige, zandbruin, donkerbruin, crème, grijs en houtkleuren terug. Met deze kleur op de muur of verwerkt in de meubels en decoratie krijg je vanzelf dat warme, landelijke gevoel in de woonkamer.

Bekijk de afbeeldingen hieronder voor voorbeelden van landelijke kleuren in de woonkamer:

land

land1

land2

land3

land4

land5

land6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er zijn 3 reacties op dit blog
  1. Marion op 4:18 pm

    Wauw hier hou ik ook wel van! Ik vind steeds meer stijlen leuk haha! Vooral industrieel en grafisch, gemengd met landelijk.. Is denk ik wel mogelijk ;P

  2. Kirsty op 6:59 pm

    Wat een mooie en rustige kleuren! En dat kleed op die laatste foto vind ik echt geweldig <3