Leuke slingers

Leuke slingers

Bloemen, vazen, vloerkleden, kandelaars… Iedereen kent dit soort woonaccessoires wel die je ter decoratie in de woonkamer neerzet of gebruikt. Maar wist je dat slingers ook heel goed ter decoratie kunnen worden gebruikt. Er zijn enorm veel mooie slingers die je ook in de woonkamer, slaapkamer, hal of op het balkon op kunt hangen zonder dat er iemand jarig hoeft te zijn.

Eerder vandaag verscheen er al een artikel online over de leukste kerstdecoratie van Etsy. Op deze website kun je echter niet alleen kerstdecoraties vinden, maar ook allemaal andere soorten woonaccessoires en decoraties, zoals bijvoorbeeld slingers! En dan bedoelen we geen geboorteslingers of verjaardag slingers maar echt leuke decoratieve slingers die iets toevoegen aan de kamer.

Vind je slingers leuk maar twijfel je nog waar je bij jou thuis slingers op kun hangen? Denk dan bijvoorbeeld eens aan het raam, aan de rand van de kast, langs een boekenplank of tegen de muur aan. Hieronder hebben wij een paar leuke slingers verzamelend. Als je op de slinger klikt word je automatisch gelinkt naar de Etsy webshop waar je de slinger kunt kopen.

Slinger met pijlen, €12,52
slinger

Slinger met gekleurde kwastjes, €20,87
slinger1

Slinger met zwart-witte bolletjes, €8,35
slinger2

Slinger met gehaakte hartjes, €8,50
slinger3

Slinger met gouden harten, €14,19
slinger4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider