Creatieve woonideeën

Creatieve woonideeën

Misschien denk je dat de mogelijkheden om een woonkamer creatief in te richten vrij beperkt zijn. Er zijn immers een paar elementen, zoals een bank, eettafel, stoelen en tv, die bijna iedereen wel in de woonkamer heeft staan. Deze items kun je ook wel in een creatieve uitvoering kopen zoals een bank in een gekke vorm of een design stoel, maar deze items hebben vaak een hoog cijfer op het prijskaartje staan. Toch kan je de woonkamer een creatieve twist geven zonder dat het heel duur is, en zonder dat het lijkt op de fabriek van Willy Wonka.

 

Voeg wat kleur toe
Neem als basis een heel wit interieur en ga helemaal los met de accessoires zoals je hier onder ook ziet. De kamer ziet er vrolijk en creatief uit zonder dat het te overdreven wordt. En als je de felle kleurtjes zat bent haal je ze wel en leg je woonaccessoires in een andere kleur neer.

woonidee

 

Verf op de spiegel
Een leuk alternatief op een schilderij is een spiegel met verf. Kies een grote spiegel uit, zoek een mooie kleur verf en verf een deel van de spiegel. Hang de spiegel in de woonkamer voor een opvallend statement.

woonidee1

 

Regenboogtrap
Verf de voorkant van de traptreden in verschillende kleuren. Dit hoeven niet perse regenboogkleuren te zijn. Pasteltinten of een kleur verloop van lichtbruin naar donkerbruin is ook heel leuk!
woonidee2

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider