Tips om jouw woning er duurder uit te laten zien

Tips om jouw woning er duurder uit te laten zien

Een duur designer interieur is niet voor iedereen weggelegd, jammer genoeg. Maar gelukkig zijn er heel wat trucjes waardoor jouw interieur er toch nog chic en duur uit kan zien!

1. Gordijnen
Luxe, dure huizen hebben vaak hoge plafonds en laten deze optisch niet hoger lijken door de gordijnen heel hoog op te hangen. Hoe hoger je de gordijnen ophangt, hoe ruimtelijker de kamer lijkt.

2. Kies voor verse bloemen
Nep bloemen staan veel minder chic dan echte bloemen, kies daarom voor een mooi boeket in plaats van neppe bloemen. De bloemen kunnen overal geplaatst worden, zelfs in de keuken en in de badkamer.

3. Schoon en fris
Troep en viezigheid passen totaal niet bij een chic en elegant interieur. Zorg ervoor dat het interieur stralend schoon in en je zult zien dat de ruimte meteen duurder oogt.

4. Klassieke kleuren
Bepaalde kleuren zoals wit, zwart, marine blauw en bordeauxrood hebben een luxe uitstraling. Door deze kleuren in het interieur te gebruiken ziet het huis er duurder uit. Felle, schreeuwerige kleuren zien minder snel elegant en chic uit.

5. Materiaal keuze
Materialen zoals zijde, bont en suède hebben een chique uitstraling. Sowieso is variatie in materiaalgebruik belangrijk als je een duur uitziend interieur wil creëren.

6. De juiste vloer
Tapijt op de vloer is een hele tijd heel populair geweest maar zorgt er zeker niet voor dat het interieur en duur en chic uitziet. Kies voor een houten vloer of een vloer van vinyl voor een luxe uitstraling.

luxe

luxe1

luxe3

luxe4

luxe5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider