Nepbloemen in interieur

Nepbloemen in interieur

Normaal gesproken heb ik een hekel aan nepbloemen, maar afgelopen week ben ik tot de conclusie gekomen dat je er eigenlijk heel erg veel leuke dingen mee kunt doen. Je moet nepbloemen gewoon niet gebruiken als echte bloemen. Het is leuk als je er iets grappigs of iets origineels mee doet, maar je moet ze niet gewoon neerzetten op de eettafel. Op de afbeeldingen hier onder kun je zien wat je allemaal met nepbloemen kunt doen. Er staat zelfs een leuke DIY op de afbeeldingen. Je kunt namelijk van stenen een nepbloem maken! Dat is pas origineel.

Het handige van nepbloemen en planten is wel dat je ze altijd kunt laten staan. Ze kunnen niet dood gaan of verleppen. Je kunt trouwens ook iets heel erg leuks met kurken en nepcactussen doen! Je kunt met deze items een hele mooie wanddecoratie maken die ook nog heel lang leuk blijft. Als je dus een middagje vrij hebt, zou ik zeker aan de slag gaan met stenen en kurken.

Echte bloemen blijven toch altijd het mooiste, maar het is natuurlijk hartstikke leuk om iets te maken met plantjes die voor altijd kunnen blijven staan! Het is trouwens ook erg leuk om kleine nepbloemetjes in glazen vaasjes te stoppen en deze aan de muur te hangen. Je zou bijvoorbeeld een oude pallet kunnen gebruiken als achtergrond.

nepplant nepplant2 nepplant3 nepplant4 nepplant5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider