Opbergen hoeden

Opbergen hoeden

Hoeden en petten zijn super leuk om te dragen, maar waar laat je ze allemaal als je ze niet draagt? Ze nemen namelijk erg veel ruimte in en het is zonde om ze allemaal in de kast te verstoppen. Het is heel erg leuk om gebruik te maken van de leuke hoedjes in je interieur. Op deze manier maak je het gezelliger in je kamer, maar kun je je hoedjes en petten ook goed opbergen.

Het is eigenlijk heel erg makkelijk. Je kunt ze allemaal op een houten plank leggen, zodat je ze op een rijtje kunt bewonderen. Hout is altijd goed, daar staat alles leuk bij. Dit is een van de makkelijkste manieren om ze snel en leuk weg te zetten. Het is ook een leuk idee om allemaal haakjes aan de muur te maken. Je kunt de haakjes natuurlijk horizontaal hangen, maar dat is wel een beetje voor de hand liggend.

Het is namelijk grappig en decoratief om ze onder elkaar te hangen en dan het liefst ook nog kris kras onder elkaar. Op deze manier hangen ze erg leuk aan de muur. Een voorbeeld hiervan kun je zien op de tweede afbeelding hier onder. Als je liever niet meteen allemaal haakjes in je muur wilt maken, kun je ook gewoon een soort kapstok ophangen zoals op afbeelding één.

hoed hoed2 hoed3 hoed4 hoed5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider