Krijtbord muur

Krijtbord muur

Een heel leuk detail is huis is om een muur te schilderen met krijtbord verf. De meest voorkomende plek voor een krijtbord muur is in de kinderkamer, maar een krijtbord muur kan ook goed in heel veel andere kamers in huis. Dus zit jij er aan te denken een muur te veranderen in een krijtbord, lees dan snel wat je allemaal met deze muur kan in verschillende kamers.

In de kinderkamer is de krijtbord muur heel leuk als tekenplek voor de kinderen, zo heb je nooit meer last van strepen van pennen en stiften op het nieuwe behang.

Maar ook in de keuken is een krijtbord muur heel erg leuk. je kunt deze muur gebruiken om recepten, boodschappenlijstjes en kooktips op te schrijven. Of natuurlijk ook gewoon om schetsen op te maken tijdens het koken van de aardappels of de pasta.

In de slaapkamer is de krijtbord muur ook een leuk idee. Op internet zijn er heel veel afbeeldingen te vinden waarop je een bed ziet met een hoofdeinde getekend op de krijtbord muur. Super leuk en origineel!

Wij hebben wat afbeeldingen verzamelend waarop te zien is hoe eindeloos de mogelijkheden van en krijtbord muur in huis zijn. Waar in huis zou jij wel een krijtbord muur willen?

krijt krijt1 krijt2 krijt3 krijt4 krijt5 krijt6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider