Blauw combineren

Blauw combineren

Het is geweldig hoe divers de kleur blauw is en kan zijn. Je kan het combineren met veel andere kleuren, maar het kan ook zelf, alleen een prachtige kleur zijn. Het kan heel streng overkomen, maar ook erg uitnodigend. Hieronder laten we wat voorbeelden zien op wat voor manier je de kleur blauw kan combineren.

bl1Blauw en bruin: misschien komt het omdat het ons doet denken aan het strand, maar deze combinatie is erg naturel en relaxed. Plus de kleur is erg uitnodigend en ‘family-friendly’. Kijk eens naar het tapijt, deze weest op één of andere manier naar de twee mooie stoelen.

blBlauw en oranje: ook al staan ze allebei aan de andere kant van het kleurenpalet, oranje en blauw zijn gemaakt voor elkaar. Door deze combinatie komen de andere aardse tonen in de ruimte goed naar voren.

bl2Blauw en geel: dit is een prachtige klassieke, country achtige combinatie. Het zou niet één zijn zonder de bloemen. De gordijnen die helemaal naar beneden vallen worden prachtig gecombineerd met de gele muur.

bl3Blauw en groen: dit doet ons altijd denken aan de kinderen die in de zomer onder een blauwe lucht in het gras spelen. Deze lichte kleur blauw met de opvallende kleur groen houdt de kamer goed fris.

bl4Blauw en wit: en natuurlijk niet te vergeten wit en blauw. Dit doen ons denken aan de lichtblauw lucht met zweverige witte wolken. Door de lichte kleuren zoals beige en bruin krijgt het echt een zomer, strand gevoel. Perfect voor de slaapkamer.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider