Kleurrijke stoelen

Kleurrijke stoelen

De eetruimte is een interessante plek als het gaat om de inrichting. Het is een kamer waar vrienden, familie en gasten met z’n allen bij elkaar komen. En daarom moet iedereen zich natuurlijk om z’n gemak voelen. Het moet ook iets elegants hebben zodat je gasten zich speciaal voelen. De kleine scheiding tussen formeel en informeel maakt het lastig om deze kamer op de juiste manier in te richten. Om heel simpel de ruimte wat kleur en leven te geven kan je kiezen voor kleurrijke stoelen. Zo hoef je niet veel uit te geven aan een metamorfose.

Zoals je dalijk wel op de foto’s hieronder zal zien zie je dat het interieur eromheen erg simpel is gehouden. Anders wordt het weer te druk en dat wil je natuurlijk ook niet. Met een minimalistisch design komen de kleuren nog mooier uit, denk daar dus goed over na. Je kan natuurlijk kiezen voor zachte kleuren zoals pastel kleuren. Maar als je echt wilt dat de stoelen opvallen moet je gewoon kiezen voor opvallende felle kleuren zoals geel en rood.

We willen je bijna overhalen om dit thuis ook toe te passen wat het is gewoon erg leuk en speels. Hieronder hebben we wat foto’s op een rijtje gezet zodat je een indruk krijgt van dit idee.

k k1 k2 k3 k4 k5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider