Zeilboot decoratie

Zeilboot decoratie

Decoratieve zeilboten en replica’s zijn legendarisch. Het is één van die dingen die iedereen opvalt. Al is het in een huis, museum, restaurant of iets anders. Het is misschien ook wel iets wat jij graag in huis wilt maar nooit heb geweten hoe of waar.

Er zijn veel verschillende manieren hoe je een zeilboot kan toepassen in je decor. Je kan bijvoorbeeld een prachtige zeilboot plaatsen op de mantel van de open haard. Zorg ervoor dat ‘ie goed past en dat ‘ie natuurlijk niet kan vallen. Dat zou wel erg zonde zijn. Als je bijvoorbeeld een erg hoog plafond heb kan je er ook voor kiezen om ‘m te laten hangen. Zo kan je ‘m bijvoorbeeld ergens in een hoek of boven de eettafel hangen. Dat is eens wat anders. Het hoeft natuurlijk niet eens een echte zeilboot te zijn, denk bijvoorbeeld aan een schilderij of muurschildering van een mooi schip. Het heeft uiteindelijk hetzelfde effect alleen kan je deze niet aanraken.

Je zou een replica ook nog ergens op een tafel of plank kunnen zetten. En als je een mini zeilboot hebt in een glas kan je die natuurlijk ook ergens op één van deze plekken neerzetten. Hieronder hebben we foto’s als voorbeelden.

z z1 z2 z3 z4 z5 z6 z7 z8

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider