Sisal vloerkleed

Sisal vloerkleed

Sisal is een tropische vezel waar super mooie kleden van gemaakt worden. Er worden ook andere dingen van gemaakt, zoals touwen maar een sisalkleed is toch wel heel erg mooi. Het leuke van een sisalkleed is dat ze in alle inrichtingen passen. Het is een stoer, hip en modern kleed dat lang mee gaat. Je kunt deze kleden in verschillende vormen krijgen, zoals rond of vierkant. Je kunt ook meteen je hele vloer vol met sisal leggen, want je kunt het ook als vloerbedekking krijgen.

Sisal is de laatste tijd weer populair aan het worden. Het is niet heel erg duur en het past bij de inrichting met natuurlijke materialen. Dat zie je op dit moment ook erg veel. Sisalkleden zijn meestal bruin, maar je kunt ze wel in verschillende kleuren bruin krijgen. Ook zijn er verschillende soorten van verwerking in de kleden. Een voorbeeld van deze soorten zie je op afbeelding twee hier onder.

Omdat sisal onder de warme tinten valt, is het mooi om dit kleed te combineren met een koele kleur. Een sisalkleed past heel erg goed bij een grijze bank. Je kunt op de afbeeldingen hier onder goed zien dat dit een mooie combinatie is. Het valt op, maar toch is het een goede basis waar je meerdere kleuren bij kunt kiezen.

sisal5 sisal4 sisal3 sisal2 sisal

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider