Meiden tiener kamer

Meiden tiener kamer

Tijdens het inrichten van de baby- en de kinderkamer had jij waarschijnlijk de touwtjes in handen en kon je de kamer precies zo maken zoals jij het wilde. Bij het inrichten van de kamer van een tiener is dit net iets anders. Vaak hebben tieners zelf al bepaalde ideeën over het inrichten van de slaapkamer.

Voordat je met jouw tienerdochter de woonwinkels in gaat is het handig om je even te oriënteren over hoe de kamer eruit moet komen te zien. Bekijk op internet een paar websites met inspiratie afbeeldingen van tienerkamers, op Pinterest zijn genoeg voorbeelden te vinden, of bezoek interieurblogs. Ga daarna de webwinkels af om uit te zoeken hoe duur alle spullen zijn en waar je ze kunt vinden. Dit scheelt een hoop gezoek en misschien zelfs geruzie in de winkels.

Een paar leuke ideeën voor in een meiden tiener kamer zijn:
– Een bed dat tegelijkertijd dient als bank. Leg grote, zachte kussens langs de randen van het bed en creëer zo als het ware een bank waarop jouw dochter en haar vriendinnen kunnen kletsen.
– Hang foto’s in een leuk patroon op een van de muren in de slaapkamer.
– Als er ruimte voor is in de kamer is een kaptafeltje een leuk idee, veel tiener meiden zijn namelijk helemaal into the make-up.
– Voor de meiden die meer van kleding dan van make-up houden kun je ook kiezen voor een mooi kledingrek.

tiener

tiener1

tiener2

tiener3

tiener4

tiener5

 

Pinterest / Weheartit

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider