Slaapkamer kasten

Slaapkamer kasten

Bij veel mensen staat er veel meer in de slaapkamer dan enkel en alleen een bed. Sommigen maken van hun slaapkamer de ultieme relaxplek door er een leesstoel of een klein bank in te zetten, sommigen zetten er bijna geen andere meubels erin. Maar wat bijna iedereen wel in de slaapkamer heeft is een kledingkast, of dat nu een enorme kast aan de muur, een kledingrek, een ladekast of een inloopkast is.

In dit artikel bespreken wij een paar verschillende kasten die leuk zijn voor in de slaapkamer. Welke kast past het beste bij jou?

Kledingrek
Een kledingrek is een hele hippe manier van kleding opbergen. Eigenlijk zijn de kledingstukken die op het rek hangen een aanvulling van de kamer, een decoratie bijna. hang daarom jouw mooiste items op een kledingrek in de kamer, en plaats je schoenen onder het rek op de grond of boven het rek op een plank. de overige kleding wordt vaak opgeborgen in ladekasten of in maanden op planken boven of naast het kledingrek.

Open kast
Een open kast is een leuke manier om kleding op te bergen omdat je ook decoratief aan het werk kan gaan, net als et het kledingrek. Hang je kleding bijvoorbeeld op kleur van links naar rechts of vouw alle zwarte kleding op en hang de kleding met lichte kleuren op. Ook kan je de plankjes in een open kast gebruiken om foto’s of andere decoraties op te zetten. Door een gordijn voor de kledingkast te hangen kan je zelf bepalen wanneer je de kleding wel en niet wil zien.

Walk in closet
Deze kast is alleen weggelegd voor degenen onder ons met veel kleding en veel ruimte. Tover een deel van de kamer om tot een heuse walk in closet! Je kan een muurtje in de kamer plaatjes waarachter de walk in closet is, of als je helemaal veel ruimte hebt maak je de kast in een aparte kamer.

kast

kast1

kast3

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider