Gehaakte poefjes

Gehaakte poefjes

Wat meer opvallende en aparte woonaccessoires zijn hip! Steeds meer zie je bijzondere meubels en woonaccessoires terug in verschillende interieurstijlen. Een item die binnen deze trend van opvallende woonaccessoires valt zijn de gehaakte poefjes.

Deze poefjes zijn gemaakt van een gehaakt materiaal en zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren een groottes. Gehaakte poefjes horen niet bij maar een bepaalde interieurstijl, er zijn heel veel stijlen waarin deze leuke accessoire goed tot zijn recht komt. Denk bijvoorbeeld aan een pastelkleurige poef in een Scandinavisch interieur, een grijze poef in een minimalistisch interieur en een beige poef in een landelijk interieur.

De meest voorkomende vorm is een ronde gehaakte poef, maar er zijn natuurlijk, net zoals bij alle andere dingen, uitzonderingen. Als je niet zo van de ronde poefjes bent heeft het merk Laforna ook gehaakte poefjes in een vierkante vorm. De poefen zijn er voor elk budget, de leuke poefjes van Kwantum beginnen al bij een prijs van €35 en de tweekleurige Vitra poef kost €595,-. Zo kan je zelf uitkiezen hoeveel geld je wilt uitgeven aan een leuke poef voor in de kamer.

poef

 

HK Living, €159

 

poef1

 

Vistra Bovist, €595,-

 

poef2

 

Laforma, €109,-

poef3

Kwantum, €35

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider