Kasten slaapkamer

Kasten slaapkamer

In de slaapkamer heb je natuurlijk een kast nodig voor al je kleding. Of je nou veel hebt of niet zo veel. Dat is geen probleem. Want er bestaan namelijk ook kleine kasten en ook grote kasten. Maar wat zijn nou de leuke die waardig zijn om in je heilige slaapkamer te plaatsen.

Als het kan is het natuurlijk altijd leuk om een inloopkast te hebben. Zo kan je daar makkelijk uren doorbrengen om de juiste outfit uit te zoeken. Maar niet iedereen heeft de kans om het ook echt te doen. Geen probleem, want ook voor ons zijn er leuke ontwerpen. Je moet van tevoren wel goed weten wat je wilt. Welke kleur is mijn kamer? Moet ‘ie daarbij passen of ga ik een hele andere kant op? Moet ‘ie open zijn zodat ik alles gelijk kan zien of juist dicht? Veel vragen die je eerst echt moet weten.

Het voordeel van open, grote kasten is dat je altijd alles kunt zien. Zo weet je waar je kleding is of wat je morgen aan kan trekken met alleen maar één blik. En als je een open kast hebt is er waarschijnlijk ook nog ruimte voor planken voor bijvoorbeeld je schoenen of tassen. Natuurlijk kan je al deze genoemde dingen ook hebben met een dichte kast. Het enige verschil is dan dat niemand zomaar alles uit je kast kan graaien.

Hieronder hebben we de mooiste kasten gevonden.

closet closet1 closet2 closet3 closet4 closet5 closet6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider