Foto ophangen ideeën

Foto ophangen ideeën

kan jij je nog herinneren wanneer je voor het laatst foto’s afdrukte op foto papier? Nog niet lang geleden had iedereen fotoboeken vol met foto’s van familie, vrienden en van leuke gebeurtenissen. Tegenwoordig maken we bijna alle foto’s met onze mobiel of digitale camera, en bekijken de foto’s alleen nog maar via de computer of de iPad. Ondanks allee digitale foto’s, zijn ook de ouderwetse polaroidfoto’s weer populair. Bij diverse winkels zijn deze ouderwetse camera’s weer te koop.

Ook al gemaakte foto’s kun je via verschillende Apps en via bijvoorbeeld de fotoservice van de Hema als polaroid af laten drukken. Deze grappige polaroid foto’s zijn een leuke accessoire voor in bijvoorbeeld de woonkamer of de slaapkamer. Er zijn talloze manieren om foto’s aan de muur te hangen.

Hang de foto’s bijvoorbeeld in een patroon aan de muur met behulp van poster putti. Je kan de foto’s in een hoekige grafische vorm hangen, of bijvoorbeeld in de vorm van een hartje in een romantische, meisjesachtige kamer. Een ander gaaf idee is om de polaroids in te lijsten. Je kunt ervoor kiezen om een polaroid in een lijst te hangen maar je kunt ook allemaal polaroids onder elkaar in een grote lijst hangen. Onze favoriete manier om polaroids op te hangen is door de foto’s met kleine knijpertjes aan een metalen rooster te hangen.

Bekijk hieronder verschillende manieren om polaroidfoto’s op te hangen:

pola pola1 pola2

pola3

pola4

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider