Zwart metalen bed

Zwart metalen bed is heel erg trendy. Ze kunnen juist erg hip en modern staan, maar ook klassiek en romantisch. Het ligt er heel erg aan hoe je de rest van je kamer inricht en welk beddengoed je gebruikt. Als je voor klassiek gaat, is een zwart metalen bed met veel versiering mooi. Sommige bedden hebben namelijk een erg mooi groot hoofddeel met allemaal krullen, spijlen en opvallende knoppen. Dat staat heel erg goed bij een houten vloer. Hout past namelijk goed bij zwart metaal. Je kunt dan een wit dekbed en zachte grijze kussens gebruiken om je bed aan te kleden.

Als je liever een moderne kamer wilt, is het mooi om een combinatie van zwart en wit te maken. Alleen zwart en wit is wel een klein beetje saai, dus dan kun je nog een extra kleur toevoegen. Roze wordt vaak gecombineerd met zwart en wit. Je kunt bijvoorbeeld een grijze muur nemen met witte gordijnen. Ook de kussens en de rest van de aankleding van je bed neem je dan in deze kleur combinatie. Het is dan wel leuk om bijvoorbeeld kussens met mooie printjes te kiezen.

Op de afbeeldingen hier onder zie je een paar voorbeelden van wat leuk is. Soms lijkt een bed van een ander materiaal dan metaal, dat kan ook heel erg mooi zijn. Metaal is juist heel erg handig omdat het niet moeilijk te verplaatsen is. Het is super ligt en ook nog stevig. Je kunt er als het goed is erg lang mee doen. Een ander voordeel is, dat een zwart metalen bed erg tijdloos is.

zwart bed

zwart bed2

zwart bed3

zwart bed4

zwart bed5

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider