Muursticker badkamer

Muursticker badkamer

Veel mensen hebben tegeltjes op de muur van de badkamer omdat deze goed tegen water kunnen en gemakkelijk schoon te houden zijn. Behang in de badkamer is ook een optie. Dit kan enorm mooi staan, maar heel praktisch is het misschien niet omdat de badkamer toch een vrij vochtige plek is en niet al het behang hier even goed tegen kan.

Een leuk en origineel idee voor in de badkamer zijn muurstickers. Er zijn enorm veel verschillende muurstickers te koop, zowel online als in winkels zoals de Action en de Xenos. Muurstickers zie je vaker in de woonkamer, de hal of in een slaapkamer maar er zijn ook speciale muurstickers voor in de badkamer met bijvoorbeeld teksten over badderen of afbeeldingen van bubbels. Natuurlijk kun je ook gewoon een leuke en inspirerende quote in de badkamer hangen die je opfleurt in de ochtend.

Het handige van muurstickers is dat ze gemakkelijk aan te brengen zijn op de muur, je plakt ze namelijk gewoon op de muur zonder nog allemaal extra spullen nodig te hebben. Muursticker kunnen vaak op meerdere ondergronden gebruikt worden, zo kun je op een geverfde muur en op een muur met tegeltjes de stickers aanbrengen. Sommige muurstickers zijn zelfs zo gemaakt dat je hem steeds van plek kunt veranderen.

Bekijk op de foto’s hieronder hoe een muursticker in de badkamer kunt opplakken.

badkamer muursticker

muursticker badkamer

badkamer idee

badkamer ideeen

badkamer inspiratie

badkamer inrichten

badkamer sticker

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider