Bureau voor kinderkamer

Bureau voor kinderkamer

Kinderen groeien zo snel. De ene dag zijn ze baby’s en de andere dag moeten ze vroeg opstaan om naar school te gaan. Een belangrijke stap in het leven van een kind is de dag waarop hij/zij een bureau krijgt. Dit betekent dat hij/zij opgegroeid is en is overgegaan van het spelen met speelgoed naar het maken van schoolwerk. Een interessante werkplek maken voor je kind is niet erg gemakkelijk, hieronder is een leuk idee voor een kinderkamer bureau.

kinderkamer1Dit is een eenvoudig, maar zeer creatief bureau voor kinderen. Het is een doe-project dat kan worden aangepast aan de behoeften van elk kind. Het beste aan dit bureau is dat wanneer het omhoog wordt vouwt het een krijtbord wordt. Aan de binnenkant van het bureau zijn er kleine planken voor kunstbenodigdheden en andere kleine voorwerpen. De instructies voor het bouwen van dit bureau kan je op deze site vinden (het is wel in het engels). Het bureau kan op elke gewenste hoogte worden gemonteerd. Het is op zich niet heel erg moeilijk om zelf te maken, maar je moet geen twee linker handen hebben. Hieronder kan je foto’s zien van het bureau zelf.

kinderkamer2 kinderkamer3 kinderkamer4 kinderkamer5Zoals je ziet is het heel gemakkelijk te maken. Probeer het zelf thuis eens.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider