Inrichting strandhuis

Inrichting strandhuis

Het inrichten van een strandhuis is toch niet zo moeilijk? Het is eigenlijk toch gewoon een grote kleedkamer, om badkleding aan te trekken voor op het strand?

Nee hoor, een strandhuis is duidelijk meer dan dat. Het is een woning aan het strand, of in ieder geval vlak bij het strand, je gezin een gedeelte van het jaar in gaat wonen. Dat wil zeggen dat een strandhuis voorzien moet zijn van alle luxe die u thuis ook hebt, en nog een beetje meer.

Ga daarom bij het inkopen van meubels en huisraad uit van veel heldere, lichte keuren. De meubels mogen natuurlijk niet te zwaar zijn, u moet ze namelijk in de winter eenvoudig op kunnen slaan. Maar probeer de goedkopere stalen buis meubelen te vermijden. Ze zijn volgens ons gewoon niet mooi en zeker niet sterk genoeg voor intensief gebruik. Er zijn heel mooie mahoniehouten meubelen en ligbanken op de markt die wel voldoen aan alle voorwaarden.

Ook een vakantiewoning of een strandhuis moet uw karakter vertegenwoordigen, dus kunt u het inrichten het beste zelf doen, in overleg met de familie natuurlijk.
Koop ook extra badlakens, kussens voor de ligstoelen en hoezen voor andere meubels. De hoezen moeten namelijk vaker gewassen worden, omdat ze nat worden en vol zand komen te zitten. Net als de kussens en badlakens natuurlijk.

Strandsfeer interieur

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior Insider