Bloemenprint meubels

Bloemenprint meubels

Je denkt misschien dat dit oubollig en ouderwets is, maar dat is zeker niet waar. Meubels met een bloemenprint zijn weer heel erg populair en je ziet ze steeds vaker terug in moderne inrichtingen. Het is juist heel erg leuk om een erg basic inrichting te hebben met rustige meubels en daar dan een super opvallend item tussen te zetten. Je bank of stoel springt er dan heel erg uit en dat zorgt voor een leuk effect. Een mooie inrichting met donkergrijze banken, een bruine houten vloer en een super mooie bloemenstoel is echt heel erg gaaf.

Mooie banken of stoelen met een perfecte bloemenprint zijn eigenlijk best moeilijk te vinden. Je moet namelijk wel mooie kleuren en prints hebben omdat het er anders misschien kitscherig uit kan zien. Het ligt er natuurlijk ook heel erg aan waar je de stoel of bank dan mee combineert maar het is vaak wel zo dat je goed je best moet doen om een mooi exemplaar te vinden. Je kunt mooie items vaak vinden in vintage of antiek winkels, maar dan kan het wel zijn dat je de hoofdprijs moet betalen omdat het echt super oude en gewilde meubels zijn.

Op de afbeeldingen hier onder zie je een paar mooie voorbeelden van oude én nieuwe meubels met een bloemenprint. Ik ben zelf helemaal fan van het paarse stoeltje. Dit is echt een super mooi item. Ik ga zeker op zoek naar iets dat hier op lijkt.

bloem5 bloem4 bloem3 bloem2 bloem

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider