Winterse inrichting

Winterse inrichting

Het is nu winter, ook al is het niet zo koud. Een gezellige winterse inrichting kan dan helpen om het echte wintergevoel toch een beetje naar boven te halen. Je hoeft dan echt niet meteen je hele huis te verbouwen, want veel van de items die bij een winterse inrichting horen zijn het hele jaar door leuk.

Bij een winterse inrichting kun je bijvoorbeeld denken aan schapenvachtjes die je in een stoel legt. Schapenvachtjes staan eigenlijk altijd gezellig, maar in de winter kun je ze ook echt voor de warmte gebruiken. Een donkere leren bank is ook heel erg leuk bij een winterse inrichting. Het staat stoer en je kunt je warme schapenvacht hier mooi op leggen.

Een kachel of een open haard is natuurlijk op en top winter. Het zorgt voor veel sfeer en het is super gezellig. De houtblokken kun je mooi als decoratie gebruiken. Je kunt ze bij je kachel opstapelen of gewoon een hele muur vol hout maken. Hout past bij elke inrichting dus dat is super fijn. Op de afbeeldingen hier onder zie je dat er bij winterse inrichtingen veel gebruik gemaakt is van natuurlijke materialen. Deze materialen gaan lang mee en ze zijn ook nog eens tijdloos en sfeervol. Genoeg reden dus om een paar winterse items toe te voegen aan je inrichting.

EPSON MFP image winter5 winter4 winter3 winter2 winter

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider