Mode kamer

Mode kamer

Houd jij ook zo van fashion en ben je er dagelijks mee bezig? Dan heb je waarschijnlijk ook heel veel tijdschriften of foto’s en plaatjes van designers en modellen. Misschien heb je zelfs wel wat designer artikelen. Verdienen ze niet een mooie plek in je kamer? Of misschien kan je wel je hele kamer hier aan toewijden.

Wat super mooi en leuk staat is een kamer die helemaal in ingericht op een fashionable manier. Denk aan strakke lijnen en strakke kleuren. Houd het qua kleur dus ook wat simpeler. Het mooiste wat ons lijkt, is om het thema van zwart-wit te  kiezen. Je kan dan echt alles doen. De basics van de kamer zijn dan gewoon heel neutraal, maar zo classy en chique. Qua accessoires kan je natuurlijk wisselen. Gebruik donkere en warme kleuren voorde hefst en winter. Voor de lente en zomer kan je de wat fellere en frissere kleuren gebruiken voor de aankleding.

Denk aan Coco Chanel of Audrey Hepburn bij het zwart-wit thema. Hang toepasselijke fotolijstjes op, kaarsen op een mooi en strak blad. Plaats een kort en klein kleding rekje en hang daar je topstukken aan. Zet er je mooiste paar schoenen bij en alles wat je nog meer hebt aan designer- en topstukken. Zet je zo danig neer dat het echt lijkt alsof het als showmodel dient. Dit geeft een onwijs gave touch aan je kamer. Hang ook quotes en posters op van fashion designers. Dit is enorm inspirerend en helpt je met alles, echt alles, waar je bij vastloopt. en dit is echt zo, wij weten het.

Denk ook aan de dingen die je kan doen waardoor je een soort walk-in closet hebt.

Check hier wat inspiratie van iets dat op een walk-in closet lijkt.

hbz-inspiring-closets-11-sm

hbz-inspiring-closets-08-sm

hbz-inspiring-closets-02-sm

hbz-inspiring-closets-01-sm

hbz-inspiring-closets-04-sm

hbz-inspiring-closets-10-sm

hbz-inspiring-closets-05-sm

hbz-inspiring-closets-06-sm

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider