Raamdecoratie gordijnen

Raamdecoratie gordijnen

Raamdecoratie gordijnen is heel mooi om in je huis te hebben. Of gewoon lamelle of luxaflex. Maar gordijnen zijn toch het mooist en geven een extra touch aan de rest van de kamer. Het zorgt voor de sfeer en maakt het helemaal af.

Je hebt verschillende manieren om je raam je bekleden. Je hebt de gewone gordijnen, je hebt de vitrages, drapries, rolgordijnen, top down en bottum up shades, etc. Er zijn voor de meest ingewikkelde ramen wel ontwerpen bedacht om inkijk en lichtinval te minderen of te voorkomen.

Raamdecoratie gordijnen

Als je hoge en grote ramen hebt, kan je deze mooi accentueren met gordijnen. Het creëert meer hoogte in de ruimte, waardoor het groter lijkt. Bij enkel of dubbel glas zijn gordijnen ook echt een uitkomst. Als je last hebt van tocht kan je gordijnen opgangen die gevoerd zijn. Door de dikte en zwaarte van de stof wordt de tocht tegengehouden. De gordijnen krijgen hierdoor ook een steviger uiterlijk. Twee vliegen in één klap. Zoek uit wat jij mooi vindt en maak er jouw ontwerp van. Bekijk plaatjes en foto’s voor inspiratie. Er zijn genoeg mogelijkheden om de ruimte optisch groter, hoger en ruimer doen lijken.

Raamdecoratie gordijnen zijn er niet alleen voor in de slaapkamer of woonkamer, maar zeker ook voor in de badkamer. Er zijn verschillende producten met een speciale coating tegen vuil, vocht en bacteriën. Dit geldt ook voor de keuken, waar raamdecoratie snel vet wordt of voor de badkamer waar je veel vocht hebt. Je kunt gordijnen ook alleen voor de sier ophangen in je huis, niet altijd zijn ze bedoelt om echt het licht tegen te houden. Laat je inspireren door onze voorbeelden van raamdecoratie gordijnen.

raamdecoratie-gordijnen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider