Bijzondere bureaus

Bijzondere bureaus

Wist je dat als je je bureau verandert, je manier van werken ook verandert? En als je aan iemand anders zijn bureau werkt voor een dag je in een hele andere flow komt. Vaak heb je niet eens door wat voor een verschil het maakt als je aan een ander bureau werkt. Met andere woorden: als je een bureau hebt wat eens wat anders is en leuker zal je werk ook gelijk leuker worden. Hieronder hebben we hele bijzondere bureaus voor je op een rijtje gezet.

desk-sand-boxDit bureau is eigenlijk gewoon in een zandbak geplaatst. Met zand tussen je tenen creëer je het ultieme vakantiegevoel. Er is natuurlijk wel een probleempje als je dan op moet staan en door het huis moet lopen. Maar dat probleem laten we aan jou over.

old-door-deskDit ziet eruit als een oude tafel met een metalen basis. Maar de kleine hendel in het midden van de tafel geeft het geheim eigenlijk al weg. Dit is namelijk een tafel die je kan uitklappen. Aan de binnenkant zitten opbergvakken en een lamp. Handig hè!

yoyo-folding-tableDit bureau kan gebruikt worden als zowel salontafel als bureau. Het enige wat je moet doen is de tafel naar boven trekken. De twee pilaren steunen het bureaublad.

ledge-deskWat lijkt als een gewone hangende kast is eigenlijk een uitschuifbaar bureau. Door dit idee gebruik je minimale ruimte voor je bureau.

mamba-wall-shelf-deskVoor mensen die een kleine ruimte hebben en die optimaal willen gebruiken is dit een slim idee. Door een muur bureau te plaatsen neemt alleen de stoel ruimte in beslag. Er is hier ook een licht ingebouwd voor ’s avonds.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider