Hangende fruitmand

Hangende fruitmand

We vinden het idee dat hangende fruitmanden kunnen dienen als decoratie fantastisch. Het is zo’n frisse en aparte manier om kleur toe te voegen aan de keuken. En je spoort de mensen om je heen ook nog eens aan om meer fruit te eten. Er is nu een nieuw fenomeen op de fruitschaal of mand en dat is de hangende fruitmand.

Hangende fruitmand kopen

Er zijn veel verschillende manieren om dit idee uit te werken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een oude antieke metalen mand. Deze kan je dan ophangen met een kort stuk touw. Zo hangt ‘ie net boven het aanrecht en staat ‘ie hopelijk niet in de weg. Je kan er ook voor kiezen om er één op buikhoogte te hangen. Zo kan je er makkelijker bij en je kan gemakkelijk zien wat er inhangt. En probeer dan ook eens een andere plek, bijvoorbeeld naast de koelkast. Als je erg creatief ben kan je zelfs kiezen om er één geheel zelf te maken. Welke wij ook tegenkwamen was eentje van zilver metaal. Het idee van een oud fietsmandje. En je kan er in plaats van één laag ook twee lagen van maken. Hang simpelweg nog een mandje eronder en voilà, ruimte voor elk stuk fruit.

Ben je benieuwd hoe dit eruitziet? Dan moet je even naar beneden scrollen.

hangende fruitmand citrusvruchten diy-hanging-fruits-basket hangende fruitmand metaal ikea fruitmand hangend organiseer fruit in jouw keuken fruit en groente hangend opbergen wall-mounted-wire-fruits-basket

Hangende fruitschaal

Met bovenstaande voorbeelden heb je een goed beeld gekregen bij een hangende fruitschaal door mandjes op te hangen aan jouw muur of aan andere plekken in de keuken.
De hangende fruitmanden geven de keuken lekker veel kleur, ogen fris en nodigen uit om lekker fruit en groente te eten. Wel goed opletten dat je het fruit zo indeelt dat het elkaar niet plat drukt en uiteraard of het fruit nog vers is, zodat er geen beschimmeld of rottend fruit ophangt.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider