Pastel meubels

Pastel meubels

Pastelkleurtjes zijn zachte snoepachtige kleurtjes. Als je graag wat kleur in huis wilt, maar geen zin hebt in felle kleuren zijn pasteltinten een mooi alternatief. Deze zachte kleuren geven je interieur net dat beetje extra, zonder de kamer schreeuwerig te maken.

Pasteltinten doen het goed in heel veel verschillende soorten interieurs. De meest voor de hand liggende combinatie is om pasteltinten te gebruiken in en licht, Scandinavisch interieur. In deze interieurstijl zie je erg vaak pastel terug in combinatie met wit en hout. Maar ook in een industrieel interieur doen de pasteltinten het goed, vooral woondecoraties van metaal in pastelkleuren zijn populair in deze stijl. Verder passen kleuren als lichtroze, lila en mintgroen natuurlijk ook perfect bij een romantisch interieur.

Heb jij een andere interieurstijl dan de bovengenoemde? Geen stress. Doordat de pastelkeuren zo subtiel en licht zijn passen ze hoogstwaarschijnlijk ook gewoon in jouw interieur! Zeker als de basiskleur van jouw woonkamer grijs, wit, of een bruintint is.

Ben je overtuigd en kan je niet wachten om wat zachte pastelkleuren aan het interieur toe te voegen? Bekijk dan snel de pastelkleurige meubels die wij hieronder op een rijtje hebben gezet.

pastel

Leitmotiv open minded bijzettafel klein mintgroen, €145,-

pastel1

Woonexpress Fauteuil HEELSUM, €159,-

pastel2

 

Woonexpress bijzettafel SLUIS roze, €59,95

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider