Plantenbak voor binnen

Plantenbak voor binnen

Het is nu herfst en de bomen zullen al hun bladeren snel verliezen. De natuur zal beginnen zich klaar voor de koude winter te krijgen. Maar uw huis kan het hele jaar door vers blijven. U kunt een prachtige binnentuin maken en gewoon wat plantenbakken in uw huis voor een verfrissende sfeer. Hier zijn een paar suggesties.

porcelain-rope-hangingDit is een leuk idee voor bijvoorbeeld in de keuken. Je kan er dan kruiden in planten. Maar ze zijn ook prima bruikbaar voor gewoon mooie bloemen of planten.

suculent-k-letterDit is een erg leuk idee om wat leven toe te voegen aan de normale, saaie plantenbakken. Dit is eigenlijk gewoon een leuk variant van de verticale tuin. In deze zitten voornamelijk vetplantjes, maar je kan er natuurlijk ook andere in planten.

mini-plantersAls je niet erg veel ruimte heb is dit een leuk idee. Ze hebben alle vier een opvallend kleurtje, waardoor het hout niet saai wordt. Ze lijken op eierdoppen, maar zijn het niet.

terrariumsDeze zijn erg beroemd en heb je vast wel eens eerder gezien. Het planten terrarium. Je kan ze heel creatief zelf maken, maar kant en klaar te koop in de winkel.

vertical-gardenEn als laatste hebben we de verticale tuin. Deze kan je ergens aan de muur hangen in een grote ruimte voor wat opfrissing. Ook bij deze is er keuze voor kruiden of voor planten.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider