Zwarte badkamer

Zwarte badkamer

Zwart, het is een kleur die de meeste mensen niet willen of durven te gebruiken in hun interieur. Men hoort vaak zeggen dat zwart het interieur somber en kil maakt, maar dit is lang niet altijd zo! Nou is het waar dat een geheel zwarte woonkamer of slaapkamer misschien niet de gezelligste zijn, maar door zwart goed te gebruiken kan de kleur een ruimte juist een hele chique uitstraling geven.

Vooral in de badkamer heeft zwart heel veel potentie. Een badkamer is een kamer die niet gezellig of knus hoeft te ogen, en daardoor zal zwart geen belemmering zijn in deze ruimte. Als je voor zwart op de muren kiest, gebruik dan wel meubels in een andere kleur. Witte en houtkleur meubels en accessoires zijn een mooie combinatie met zwarte muren.

Pas wel op met zwart als je een wat kleinere badkamer hebt. Zwart is een kleur die ruimtes vaak kleiner laat lijken dan ze zijn. Kies in een kleure badkamer bijvoorbeeld voor maar een zwarte muur en houd de rest van het interieur licht.

Zwart in de badkamer zorgt voor een hele luxe en elegante uitstraling en oogt heel chic. Wil je dit effect in de badkamer, denk dan eens aan zwart!

Bekijk hieronder een selectie van de mooiste zwarte badkamers:

badk badk1 badk2 badk3 badk4 badk5 badk7

 

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider