Marmer badkamer

Marmer badkamer

Marmer heeft een grote reputatie. Het is de meest luxe interieur design materiaal. Marmere tegels kunnen erg lang meegaan als je ze goed onderhoudt. En met dit gezegd te hebben is het logisch dat deze marmere badkamer nooit zullen verdwijnen. Als je deze mooie tegels gebruikt voor de muur creëer je een mooie dynamische badkamer. En dat is zeker als je een muur hebt met grijs en wit erin. Als je niet te veel houdt van een strak patroon of interieur in de badkamer moet je een tegelpatroon uitkiezen die niet goed op elkaar aansluiten. Zo krijg je snel speling in het patroon.

Wat ook erg leuk is om te doen om de kamer met elkaar te laten combineren. Als je eerst dacht aan alleen een muur van marmer kan je bijvoorbeeld ook de vloer omtoveren in een mooie marmere ondergrond. Als je het met elkaar combineert kan het erg heel mooi uit te komen zien. Wees niet bang dat het te druk wordt, want dat gebeurt niet. Let er wel op dat je de meubelen in de ruimte minimalistisch houdt.

Je kan simpelweg de mooiste badkamer ontwerpen met het gebruik van marmer. Hieronder hebben we een opsomming van de mooiste badkamers.

combine-black-and-white-bathroom-marble full-marble-bathroom-floating-vanity glass-shower-enclosure marble-bathoom-design-like-a-spa modern-bathroom-design-with-marble-and-black-tub marble-bathroom-design marble-floors-for-bathroom

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider