Leuk nachtkastje

Leuk nachtkastje

Bijna iedereen wil het liefst een interieur dat uniek is en helemaal eigen. Een huis moet echt jouw eigen plekje zijn, en een hele showroom van Ikea namaken in de woonkamer voelt gewoon niet zo eigen meer. De beste manier om een interieur uniek en eigen te maken is door een paar leuke zelfgemaakte meubels en decoraties toe te voegen door middel van DIY’s.

Wil jij graag een unieke touch in de slaapkamer, dan is deze DIY iets voor jou! Vandaag leggen we je uit hoe je een laatje omtovert tot een grappig nachtkastje. Je kan met de keuze van de la bepalen welke stijl en hoe groot het nachtkastje wordt.

Om te beginnen heb je een la nodig. Misschien heb je nog ergens een oude kast staan, of heeft een collega. familielid of vriendin iets en anders zijn er vaak genoeg goedkope kasten te vinden bij de kringloopwinkel. Of je het laatje wil verven licht helemaal aan jou. Je kunt de la in zijn originele staat houden, hem verven of zelfs de binnenkant behangen. Je kan het zo gek maken als je zelf wil!

Wanneer de la de gewenste kleur heeft hoef je hem alleen nog maar op je juiste plek met twee, of meer dit ligt aan de grootte van de la, schroeven aan de muur te boren.

Het nachtkastje hieronder komt van de blog Mobelpobel.

kast kast1

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider