Hippe ventilators voor thuis

Hippe ventilators voor thuis

Steeds meer mensen kiezen thuis voor een ventilator in plaats van een airconditioning. Waarom? Heel simpel: een ventilator is verplaatsbaar waardoor je zelf kunt beslissen waar precies je verkoeling wilt hebben. Bij een airconditioning wordt de hele ruimte koel gemaakt iets dat vaak resulteert in extreme frisheid binnen. Ook worden veel mensen verkouden van een airco en kunnen ze een ventilator vaak een stuk beter verdragen. Tot slot is een ventilator ook nog eens beter voor het milieu omdat het apparaat minder stroom verbruikt dan een airconditioning. Kortom: er zijn genoeg redenen om voor een ventilator te kiezen wanneer je op zoek bent naar wat verfrissing in huis. Heb jij er al een thuis staan? We hebben een paar trendy modellen ventilator voor je op een rij gezet die zeker niet mogen ontbreken in jouw interieur.

Tafelventilator: aan de eettafel of op je bureau

Wanneer het buiten zomers heet is, dan is het fijn om thuis wat verkoeling te hebben. Zit je bijvoorbeeld thuis veel aan tafel voor werk, hobby of uiteraard ook gewoon tijdens het eten? Dan is een tafelventilator zonder twijfel de oplossing om de hitte te verdrijven. Het leuke van dit model ventilator is dat er hele trendy uitvoeringen zijn die zo opgaan in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor een mooie klassieke kleur zoals voor zilver of rosé goud en laat de tafelventilator op die manier een meubelstuk op zich zijn. Deze types ventilators zijn klein en kunnen eenvoudig in een hoek worden geplaatst, zodat ze zo min mogelijk opvallen maar je er wel de grootste voordelen uit kunt halen. Het meest bekende design ventilator is natuurlijk de ronde ventilator waarbij drie wieken ervoor zorgen dat je fris blijft, maar dan in het klein. Zit je veel achter je laptop? Kies dan een design waar een USB connector aan vast zit die je eenvoudig in je laptop kunt klikken. Op die manier blijf je lekker koel tijdens het werken.

Torenventilator: handig voor grotere ruimtes

Heb je echter een grotere ruimte die moet worden verkoeld? Kies dan voor een trendy torenventilator. Deze ventilator is in de vorm van een paal, die over het algemeen tot aan je heupen komt. De buis draait en zorgt ervoor dat de ruimte waar je je in bevindt lekker koel wordt én blijft. Het grote voordeel van deze ventilator is dat je hem gemakkelijk in een hoek kan zetten zonder dat hij echt opvalt, dit in tegenstelling tot het klassieke ronde model. Ook zorgt dit model ervoor dat het niet letterlijk gaat waaien in een ruimte, maar dat alles op een fijne en comfortabele manier wordt afgekoeld. De torenventilator wordt dan ook veel gebruikt in woon- en eetkamers, maar is ook perfect voor in de keuken of je studiekamer. Gelukkig zijn er vandaag de dag veel hippe kleuren en modellen te vinden van de torenventilator waardoor het item gewoon een extra accessoire in je huis wordt. Kies bijvoorbeeld het basic zwart wanneer je een moderne inrichting hebt met weinig kleur of ga juist voor een verfrissende kleur zoals lichtblauw of zilver.

Vloerventilator: vernieuwend en handig

Een vloerventilator is een model dat veel mensen vergeten wanneer ze op zoek zijn naar een handig model. Wanneer je echter ervoor wilt zorgen dat een ruimte iets verkoeling heeft zonder dat je daarbij wind voelt of echte kou voelt, dan is dit model ideaal. Het vloermodel ventilator zet je, zoals de naam het al verklapt, op de grond en zorgt door die hoogte voor een fijne bries. Het handige van de vloerventilator is dat de kop verstelbaar is. Dat betekent dat je de kop kunt richten op een punt waar jij dat wilt. Zit je bijvoorbeeld achter je bureau en wil je wat verkoeling bij je hoofd? Dan kan dat subtiel van lage hoogte komen vanuit de vloerventilator. Het leukste van dit model is dat deze soorten ventilators de meest hippe uitvoeringen hebben voor in je woning. Kies bijvoorbeeld voor een van de lage ‘lamp’modellen of ga juist voor een klassieke ronde ventilator op korte pootjes. De rode of gele versies geven je door de kleuren in combinatie met het model een soort vintage gevoel, waardoor je helemaal niet het idee hebt dat je met een handig apparaat te maken hebt maar eerder met een tof designstuk als decoratie. Een win-winsituatie dus wanneer het om comfort en voor een lust voor het oog gaat wat betreft verkoelende apparaten.

Meta

Ventilators saai voor je interieur? Helemaal niet! Kies een van deze modellen ventilator voor een hippe en verfrissende toevoeging aan je inrichting.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door