Slinger maken

Slinger maken

Tegenwoordig is het helemaal in om zelf dingen te maken. Al is het een taart, dromenvanger, stoel of verzin iets geks. We zijn tegenwoordig allemaal erg creatief bezig. Wij hadden namelijk nog een leuke DIY voor jullie gevonden. En aan de titel weet je wel waar dit over gaat. Het zelf maken van een slinger. Erg leuk, lees vooral verder.

Wat heb je hiervoor nodig? Cupcake vormpjes, draad en naald en een schaar. Deze DIY duurt als alles goed gaat niet langer dan een kwartiertje. Je kan cupcake vormpjes overal kopen. Ze zijn meestal ook erg goedkoop.

Bedenk waar je de slinger wilt gaan hangen en knip dan het draad op de juiste lengte. Knip het draad daarna iets langer af, meer is altijd handig voor als het misgaat. Steek dan het einde van het draad door het oog van de naald. Steek de naald met het draad door de onderkant van het eerste vormpje. Zorg ervoor dat het vormpje vervolgens helemaal aan de andere kant komt te hangen. Daarna moet je een klein knoopje maken zodat ‘ie ook op die plek blijft. Rijg daarna de vormpjes om en om om het draad. Je kan er zelf voor kiezen in welke kleur- of patroon volgorde. Als je helemaal klaar bent maak dan een knoopje aan het einde van de slinger. Dit is om alles bij elkaar te houden. En eigenlijk ben je nu al klaar. Kijk of je twee lusjes kan maken aan de uiteinden om ‘m uiteindelijk op te hangen.

Hieronder hebben we de foto’s van deze leuke DIY. benodigdhedenslinger 1cupcake 1cupcake-slinger 1cupcake-3 1IMG_3607 1IMG_36161 1IMG_3615

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog